divendres, 1 de desembre de 2017

El bouquet del miedo - Xabier Gutiérrez




Sobre l'autor (per Montse Clotas)


Xabier Gutiérrez va néixer a Sant Sebastià l'any 1960, és cuiner, psicòleg i escriptor. Des de l'any 1990 dirigeix el departament de innovació del restaurant Arzak de Sant Sebastià, a més de col·laborar a diferents mitjans de comunicació, assesorar empreses del sector de l'alimentació i impartir classes al màster de innovació i gestió de restaurants del Basque Culinary Center. Ha publicat dotze llibres de cuina i cinc assajos sobre estètica culinària. Deu de les seves obres han estat guardonades amb prestigiosos premis com ara el Best World Cookbook Award o el Premi Nacional de Gastronomia.

La seva primera novel·la va ser "El aroma del crimen", la primera d'una tetralogia a la que segueixen El bouquet del miedo i la recentment publicada "Sabor crítico". A les tres novel·les és el Subcomisari Vicente Parra l'encarregat de les ivestigacions.



Web de l'autor:

http://xabiergutierrezcocinero.com/

Entrevista:

http://thefoodiestudies.com/xabier-gutierrez-chef-y-novelista-escribir-una-novela-es-mas-arduo-de-lo-que-imagine/





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada